Röka fisk i gasolgrill recept

Grillad entrecote

Grillad entrecote

”BBQ Fisk, vego, kött” är skriven av Ben O'Donoghue och ges ut av Norstedts. Oavsett om man använder kol- eller gasolgrill måste man hälla lite vatten i dropplåten under grillen så att luften igrillen hålls fuktig
Intervju med Mr Ghee

Intervju med Mr Ghee

Perfekt smakhöjare tillpotatismos, grönsaker och fisk. Då var det dags igen för en intervju, denna gången är det Mr Ghee eller rättare sagt Janne Villman som svarar på mina frågor

Mat och Odlas grillskola del 1

kött, fisk, fågel, grönsaker osv, indirektgrillning, direktgrillning, kort grillning och långlagad sk BBQ grillning
Intervju med Johan Kullberg

Intervju med Johan Kullberg

Passar både kött och fisk och är väldigt gott. Då var det dags för en ny intervjuisuccéserien där jag intervjuargrill /bbq kändisar

Intervju med Jimmy Stening

Detta resulterade att vialltid kom tillbakatill båten med någon fisk, gädda, abborre, flundra mfl. Man köpen en färdigmarineradflintasteki affären, åker hem till någon kompis tänder gasolgrillen lägger på flintasteken, tar ett gäng öl och kommer sedan på att, fan flintasteken
Intervju med Robin Edsmyr

Intervju med Robin Edsmyr

Kött, fisk, fågel, grönsaker, burgare, efterrätter…ja, nej, jag vet inte. Har en klotgrill, en gasolgrill och en muurikka
Intervju med Niclas Ljung

Intervju med Niclas Ljung

Grillen är en självklar del ibåtlivet och nyttjas frekvent så fort möjlighet ges, är ju en extra utmaning att göra något vettigt med en liten Weber GoAnywhere, man kanske är lite skadad då jag även har en Gasolgrill + en Kebabgrillliggandesi båten så man kan utnyttja tillfälletmaximalt
Intervju med Johan Magnusson

Intervju med Johan Magnusson

Några Webers, ett par Backwoods Smokers, några GMGs, ett par gasolgrillar, och lite annat smått och gott

Webers nyheter 2014

Du kan rökai stort sett alla Webers grillar och allt du behöver är en liten dos rökträ, som finnsi fem varianter

Rökning i Klotgrill eller Gasolgrill!

Saltlag för insaltning av kött och fisk när du ska röka. Använd med fördel fet fisk. mellanrum och låt sedan köttet liggai lagen och dra, kallt ett dygn, inte längre