”BBQ Fisk, vego, kött” är skriven av Ben O'Donoghue och ges ut av Norstedts. Oavsett om man använder kol- eller gasolgrill måste man hälla lite vatten i dropplåten under grillen så att luften igrillen hålls fuktig
Perfekt smakhöjare tillpotatismos, grönsaker och fisk. Då var det dags igen för en intervju, denna gången är det Mr Ghee eller rättare sagt Janne Villman som svarar på mina frågor
Detta resulterade att vialltid kom tillbakatill båten med någon fisk, gädda, abborre, flundra mfl. Man köpen en färdigmarineradflintasteki affären, åker hem till någon kompis tänder gasolgrillen lägger på flintasteken, tar ett gäng öl och kommer sedan på att, fan flintasteken…
Grillen är en självklar del ibåtlivet och nyttjas frekvent så fort möjlighet ges, är ju en extra utmaning att göra något vettigt med en liten Weber GoAnywhere, man kanske är lite skadad då jag även har en Gasolgrill + en Kebabgrillliggandesi båten så man kan utnyttja tillfälletmaximalt
Saltlag för insaltning av kött och fisk när du ska röka. Använd med fördel fet fisk. mellanrum och låt sedan köttet liggai lagen och dra, kallt ett dygn, inte längre