Röka fisk i klotgrill recept

Att röka lax

Att röka lax

Man behöver rökspån för att lägga i röken och det kan man köpa lite varstans, vi har köpt våra på Ö&B men vi har sett påsar även på Jem&Fix och på Fisk & Sportboden i vår stad
Varmrökt lax med suverän pikant sås

Varmrökt lax med suverän pikant sås

Om man har en klotgrill med lock är det faktiskt lättare att varmröka en laxbit än att grilla den. Kryddningen av lax som ska varmrökasvarierar
Intervju med lökblommornas drottning

Intervju med lökblommornas drottning

Det har mest varitmanligaintervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Det är nämligen dags för MiaWallin att svara på en del frågor

Mat och Odlas grillskola del 1

kött, fisk, fågel, grönsaker osv, indirektgrillning, direktgrillning, kort grillning och långlagad sk BBQ grillning
Varmrökt ankbröst med smak av citron, rosmarin & salvia

Varmrökt ankbröst med smak av citron, rosmarin & salvia

Att röka kött och fisk är både roligt och gott. När jag har grillati vår klotgrill brukar jag avsluta med att utnyttja den kvarvarande glöden och värmen till att röka något som jag förberätt dessförinnan
Intervju med Robin Edsmyr

Intervju med Robin Edsmyr

Kött, fisk, fågel, grönsaker, burgare, efterrätter…ja, nej, jag vet inte. Har en klotgrill, en gasolgrill och en muurikka
Intervju med Johan Nicklasson

Intervju med Johan Nicklasson

Men hoppas att fler grilladefisk. Köp en schysst klotgrill, för att se om det är nåt för er att fortsätta med
Intervju med Henrik Oscarsson

Intervju med Henrik Oscarsson

Kött /Fisk. En klotgrill, en keramisk och en offset smoker. Dags igen och nu är det Henrik Oscarsson som kanske en del känner mer som Hankstruebbq
Intervju med Peter Igelhammar

Intervju med Peter Igelhammar

En klotgrill med lock gäller. Efter en veckas avbrott så är jag tillbaka med en ny intervju, denna vecka har jag grillat Peter Igelhammar, vem är Peter
Intervju med Johan Bergquist

Intervju med Johan Bergquist

Där Jag tog hand om fågel och Fisk. Dags igen för en intervju och denna veckan är det Johan Bergquist som svarat på mina frågor

Webers nyheter 2014

Du kan rökai stort sett alla Webers grillar och allt du behöver är en liten dos rökträ, som finnsi fem varianter
Kallröka lax

Kallröka lax

Ett annat tips jag sett är att ha rökaggregatet och fiskeni ett kylskåp som ställs inmaximal kyla
Vårmiddag med primörer

Vårmiddag med primörer

Om man inte har en J och intevill eller kan röka själv fungerar det också med färdigköpt varmrökt fisk, som ljumnats litei ugnen

Rökning i Klotgrill eller Gasolgrill!

Saltlag för insaltning av kött och fisk när du ska röka. Använd med fördel fet fisk. mellanrum och låt sedan köttet liggai lagen och dra, kallt ett dygn, inte längre