Man behöver rökspån för att lägga i röken och det kan man köpa lite varstans, vi har köpt våra på Ö&B men vi har sett påsar även på Jem&Fix och på Fisk & Sportboden i vår stad
Det har mest varitmanligaintervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Det är nämligen dags för MiaWallin att svara på en del frågor
Att röka kött och fisk är både roligt och gott. När jag har grillati vår klotgrill brukar jag avsluta med att utnyttja den kvarvarande glöden och värmen till att röka något som jag förberätt dessförinnan
En klotgrill med lock gäller. Efter en veckas avbrott så är jag tillbaka med en ny intervju, denna vecka har jag grillat Peter Igelhammar, vem är Peter
Saltlag för insaltning av kött och fisk när du ska röka. Använd med fördel fet fisk. mellanrum och låt sedan köttet liggai lagen och dra, kallt ett dygn, inte längre