Perfekt smakhöjare tillpotatismos, grönsaker och fisk. IWebern kör jag snake metoden. Då var det dags igen för en intervju, denna gången är det Mr Ghee eller rättare sagt Janne Villman som svarar på mina frågor
Det har mest varitmanligaintervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Det är nämligen dags för MiaWallin att svara på en del frågor
Kött /fisk Kött även om jag älskar fisk så är en riktigt bra köttbit svårslaget. Det var väl först då som det stora grillnörderiet började och jag köpte alla böcker jag kom över som rör grillning och grilltekniker och i samma veva så började jag frilansalite som demonstratör för Weber
Grillar allt från korv, pannbiff, kyckling, fisk, skaldjur, grönsaker tillshortribs och favoriten Tomahawk steak, uppskattar även Asados och routesseri
Du placerar den i en direkt zon på grillen, penslar lätt med olja och resultatet är en perfekt stekyta på fisk, anka, kött, hamburgare och grönsaker utan att blividbrännt
Jag vill ju intespoila för mkt men förutom kött, fisk, fågel, grönsaker och skaldjur får man tips på vad för ingredienser man kan röka och ha som smaksättningi annan matlagning
Passar både kött och fisk och är väldigt gott. När vi flyttade till radhus fick jag en tunna från ÖoB man grillar korv på, det var svårt att få till allt så jag köpte mig en weber, billigaste jag kunde hitta
Kött /Fisk. Det måste vara kanelbullar på webergrillen med lite bok flis som stod för röken. Efter några veckors uppehåll är jag nu tillbaka med minaintervjuer, i omstarten är det Fredrik Sourkraut Berglund som grillats med mina frågor
En sak som är rätt enkelt är att prova röka tofu, det viktigaste är det att man har ‘extra firm’ med tanke på det så kan jag rekommendera kinesiskainte japanska när de galler själva tofu (bean curd alltså)
Weber /Landmann Nu pratar viriktiggrill en Long Horn. Långfredag och de flesta av oss är lediga, vad passar bättre då än en härligintervju med en härlig bbq människa
Kött, fisk, fågel, grönsaker, burgare, efterrätter…ja, nej, jag vet inte. Weber /Landmann. Innanni startar upp grillarna denna lördag så missainte den senaste intervjun, denna gången är det Robin Edsmyr som grillats med mina frågor