Salta gösen och halstra den i het panna och med skinnsidan neråt, sänk värmen och stek ca 3 min på varje sida. 600 g gösfilé med skinnet kvar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g gösfilé med skinnet kvar 1 tsk salt Sås
Det är mycket man hinner med på en helg och framförallt har vi hunnit med att dra upp en hej dundrandes massa fin Gös som har filéats och sedan stekts i mycket smör som sedan serverats med fars dillsås och färskpotatis
600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk
ca 800 g gös, sjötunga eller annan vit fisk. ca 800 g gös, sjötunga eller annan vit fisk ca 180 g rökt lax (4 skivor) 1,5 dl vitt vin (samma som till såsen) 20 g räkor, att dekorera med 80 g röd stenbitsrom till dekoration, (1 burk) 1 kruka dill
ICA Selection Naturbeteskött Ryggbiff, ICA Selection Frilandsgris, ICA Gott Liv Laxfilé i bit med smak av äpple, rödlök & fänkål, ICA Gott liv Rökta Räkor MSC, ICA Gott liv Koljafilé, ICA Gös, ICA Gott Liv Kycklingklubba med smak av ingefära och persilja, ICA Gott Liv Kycklingfilé med smak av citron, ramslök och svartpeppar