Vänd och grilla den andra sidantills det tränger upp köttsaft på ytan. Fräs schalottenlöken mjuk och lite brynt i smör, rör ipaprika och röktpaprika och fräs någon minuttill
Fräs på kötten snabbt i baconfettet så köttet får lite yta. Här rökervi högreven lätt innan den får gå i grytan och använder både Poblanos, Jalapenos, Rocotos och Habaneros
Hösten känns som en riktigt bra tid för att röka mat. Resultatet blir en hög kamben med riklig smak av rök och amerikansk BBQ och med ett kött som bokstavligen faller av från benen
Avgörande för att sidfläsket ska hinna suga åt sigrökaromerna och inteblifärdigt för fort, är att rökning sker med så kallad indirekttillagning, som innebär att värmekällan är skild från köttet
Jag ficktips av en jobbkompis som brukar röka, ett proffs. För att få fiskenlite fastare iköttet ska men lägga hela fileeni saltvatten minst tre timmar före rökning, en rimmning kan man kalla det
Vildsvin är det perfekta köttet för grillen eller röken. Till hjälp har vi ett smokerack från BBQHouse som är ett tillbehörtill Webers Smokey Mountain för att enkelt kunna hänga kött och fiski smokern
Jag vill ju intespoila för mkt men förutom kött, fisk, fågel, grönsaker och skaldjur får man tips på vad för ingredienser man kan röka och ha som smaksättningi annan matlagning