För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker laxi röklåda hemma och som om att det inte räckte med att rökalaxar så har herr M även gett sigi kast med att prova hur det går att röka torsk
Läste någonstans att man förr stekte laxskinnet och serverade till andra rätter av lax. Halstra innebär att man med fördel lägger fiskeni ett halster för att underlätta vidsjälvavändningen
Flank, ribbs, lax eller spetskål. Smaksammansätningar, kreativitet & vilja, dock ser jag migsjälv som en glad amatör med ambition att aldrig sluta utvecklas
Jag åt en m rökt lax & färskost och jag fick smaka Anders m rostbiff & senapskrämen "to die for". Men det är liksom normalt för mig och självklart & så tillgängligt att jag inte ser det som så unikt
Jag tycker det är väldigtjobbigt att tröka ner ost och tomare i en korv som man gör traditionellt så jag valde att skära hela skivor av korven och sedan lägga ost, tomat och senap mellan i en pajform
om jag skulle ordna midsommarbuffe´så hade jag haft matjessill, någon av sillarna ovan, prinskorv, köttbullar, ägghalvor, nypotatis, gräddfil, finklippt gräslök, liteolika grönsaker, ngn sallad, liteexotiska frukter, varmrökt lax med romsås, matjestårtan ovan, lite ostar, gott bröd och lite knäckebröd