En krämig pastamedskinka och gröna ärtor. fräs skinkan lite i en stekpanna och häll över grädde och ost så att det kokar ihop någon minut salta och peppra
Skinkan kan uteslutas men öka då mängden broccoli istället. Red av såsen med lite Mazena ljus redning. Koka pastan enligt anvisning på paketet, häll av pastan genom ett durkslag
På min lokala affär hittade en rökt chorizo i delikatessdisken, den var dyrast i sammanhanget så den kan man hoppa över om man vill komma undan ännu billigare
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Blanda pastanmed fetaostblandningen, salta lätt och grädda i 225° tills osten smält. 300 g pasta eller ungersk klimp. 200 g rökt sidfläsk eller röktskinka
Skär skinkan i tärningar. När osten smällt, lägg i pastan, rör runt och smaksätt med salt och peppar. Det brukar sluta med att en av paketerna används till frukost och den andra står kvar tills den börjar mögla