Ansa rabarbern, skär i stavar och lägg ner i sockerlagen. 5 rabarberstjälkar. 3 dl Äkta Vaniljyoghurt. Koka upp vatten, socker, stjärnanis, saft och rivet skal av apelsin
rabarber, granatäpple och vanilj. Jordgubbar, mango, vaniljyoghurt och choklad. Mina bästa tips. När det kommer till att göra alldeles fantastiskt goda chiapuddingar
Skiva jordgubbarna och varva dem med rabarber och vaniljyoghurt i höga glas. Skär rabarbern i centimetertjocka skivor och lägg dem tillsammans med socker i en kastrull
Servera gärna med en yoghurtsås gjord på vaniljyoghurt eller vanlig yoghurt (gärna avrunnen i melittafilter för att få en lite tjockare krämigare konsistens) blandad med mald eller krossad kardemumma eller med rivet limeskal och lite honung eller florsocker efter smak
Sen har jag en rabarber/blåbärskladdkaka i ugnen, också glutenfri. 4 1/2 dl vaniljyoghurt (jag hade laktosfri, här kan du givetvis använda vanlig naturell yoghurt). 4 1/2 dl vaniljyoghurt (jag hade laktosfri, här kan du givetvis använda vanlig naturell yoghurt)
Blanda vaniljyoghurten eller mjölken med maizena, äggulor och socker. Den här tårtan är snarlik den jag gjorde härom veckan till dotterns student, men är jordgubbarna i geléform ovanpå rabarbermoussen vilket ger en både vacker och hållbar tårta