I går kom jag äntligen till skott medminrabarbermarmelad och den blev himelskt god. Koka kraftigt under omrörning i några minuter Ta sedan upp vaniljstången
Förra årets krusbärsmarmelad blev en fullträff så kanske en rabarbermarmelad vore något. den med hallon och knäckigt täcke men även mingamla klassiker medvaniljcrumble och vit choklad
Har en fin vän i Åsa Ö, hon kommed en god Rabarbermarmeladmedvanilj. rabarber marmeladmedvanilj. Sen kom hon även med ett stort knippe med rabarber så jag har kokat en stor gryta medmarmelad själv
Rabarbermarmeladmedvanilj och citron. Ta upp vaniljstången. I eftermiddags fick jag ett ryck, ville hitta på något kul, scones skulle de bli till kvällen och då kom jag på att en hemmagjordmarmelad skulle vara smaskens och rabarber de har vi i massor så så fick det bli
Dela vaniljstången och skrapa ut innehållet. En av de saker som jag älskar med att stå i köket å greja det är att man kan tillverka ätbara ting somsmakar såå gott men ändå är såå enkelt att tillverka
Lite rabarbermarmelad blev fixad igår kväll. -) Det skulle vara Rabarber med kanel, men av någon anledning tog jag i vanilj istället för kanelstång, när jag kokte marmeladen, och upptäckte inte mitt fel förrän efter den var färdig, Så alltså kan man byta ut kanelen i det receptet motvaniljfrön och det blir jättegott ändå