I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmelad och den blev himelskt god. Jag tror att vi ska köpa hem några goda ostar till helgen och äta dem med vår egenkokade marmelad
Förra årets krusbärsmarmelad blev en fullträff så kanske en rabarbermarmelad vore något. den med hallon och knäckigt täcke men även min gamla klassiker medvaniljcrumble och vit choklad
Har en fin vän i Åsa Ö, hon kom med en god Rabarbermarmeladmedvanilj. rabarber marmelad medvanilj. Sen kom hon även med ett stort knippe med rabarber så jag har kokat en stor gryta med marmelad själv
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna och lägg i kastrullen. 1 vaniljstång. 1 vaniljstång. Jag kan ju erkänna att jag tyckte att det här recpetet lät lite skumt när jag läste det första gången
Dela vaniljstången och skrapa ut innehållet. En av de saker som jag älskar med att stå i köket å greja det är att man kan tillverka ätbara ting som smakar såå gott men ändå är såå enkelt att tillverka
Lite rabarbermarmelad blev fixad igår kväll. -) Det skulle vara Rabarber med kanel, men av någon anledning tog jag i vanilj istället för kanelstång, när jag kokte marmeladen, och upptäckte inte mitt fel förrän efter den var färdig, Så alltså kan man byta ut kanelen i det receptet mot vaniljfrön och det blir jättegott ändå