Remouladsås bostongurka recept

Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

1/2-1 dl bostongurka. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Remouladsås

Remouladsås

En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med creme fraiche i. Här serveras remouladsåsen med friterad fisk
Remouladsås – recept

Remouladsås – recept

4 msk hackad inlagd gurka eller 4 msk bostongurka. 1 dl crème fraiche. 1 dl majonnäs
Remouladsås

Remouladsås

3-4 msk bostongurka. Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med salt och peppar. Låt såsen mogna någon timme innan den serveras
Fish and Chips med remouladsås

Fish and Chips med remouladsås

Remouladsås. Remouladsås. 0,5 dl bostongurka. 0,5 dl bostongurka. 4 portioner fish and chips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Blanda ihop majonnäs, creme fraiche och bostongurka och tillsätt den avsvalnade löken. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Det här behöver du till remouladsåsen. 2 dl bostongurka. 2 dl bostongurka. Igår, när jag skulle börja med lunchen, så tänkte jag att nog måste man väl kunna ”steka” panerad torsk i ugnen
Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål. Servera med remouladsås, kokt potatis och broccoli, skivad citron, dill och persilja
Fiskpanetter med remouladsås

Fiskpanetter med remouladsås

Blanda minifraiche, majonnäs och bostongurka. Remouladsås. Remouladsås. 2 msk bostongurka. Halvtina fisken och skär den 1 ½ cm tjocka skivor
Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

Remouladsås0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1,5-2 dl gräddfil 0,75 dl bostongurka 0,5 tsk curry 0,5-1 msk dill, hackad salt svartpeppar, nymalen
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Och remouladsås. Jag tycker remouladsås är godast med curry i, men det finns de som inte håller med mig, har jag förstått