Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås. *I samarbete med ICA Sverige*. * indicates required. Ett jobb jag dock inte tänker ställa in är den livesändning som jag och ICA har i kväll vid 17. Vi kommer att livesända via @ICASverige‘s instagramkonto och tanken är att jag ska kunna ge tips och råd kring hur ni kan fortsätta att äta god veganmat framöver, även om 30 dagar snart har gått och utmaningen tar slut
Där är även recept på världens godaste remouladsås. Farligt nära till ica men att gå dit med morgonrocken känns ändå som lite väl vågat och att klä mig det blir bara för jobbigt
som vi köpte för en skrattretande liten summa på vårt Ica Kvantum igår. Till fisken så hade vi vanlig hederlig kokt potatis, en fräsch grönsallad, köpt remouladsås och en egen hemgjord remouladsås