4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan. Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan
Hittade laxfiléer, som jag stektemed salt och peppar. Fisk och Skaldjur,. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Gräddfilssås, remouladsås eller brynt Milda smaksatt med pepparrot, är några lyckade tillbehör. När matfettet tystnat och blivit mycket svagt brynt – lägg i fiskenmed den flådda sidan nedåt
Stek filéerna några minuter på varje sida, på medelvärme, tills de fått fin yta och är genomstekta. Och om någon håller inne med hur man undviker värsta klumpfingarna när man dubbelpanerar fisken så får den personen gärna hojta till, HA
Så gör som oss och planera veckans matsedel i god tid och börja då med att planera in fiskrätten/rätterna, följt av dem vegetariska rätterna och avsluta med kötträtterna
Hittade hackade mandlar i skåpet, som jag blandade med ägg och salt och peppar och stekte i kokosolja (var lite svårt att få paneringen att fastna helt)