I morgon släpper de en helt ny vegansk veckomeny i deras nyhetsbrev, så om du vill ha den och ännu inte har signat upp dig där, se till att surfa in på deras kampanjsida för utmaningen och gör det omedelbums
Tillfiskpinnar gör man en sk dubbelpanering, dvs man vänder först fisken i vetemjöl som kryddats med salt och peppar, sedan vänder man den i ägg och sist i ströbröd
citronskivor till servering. remouladsås. Fiskpinnar. Använd elvisp, ha en rumstempererad äggula (gäller att ha samma temperatur som oljan om den står i rumpstemp) i ett smalt kärl, vispa ner olja i tunn stråle tills majonäsen blir styv
Servera till ny-stekta fiskpinnar med kokt, pressad potatis, gräslök, limklyfta och sallad. Vänd skivorna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsåstill