Remouladsås torsk recept

Stekt torsk med remouladsås

Stekt torsk med remouladsås

Stekt torsk med remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis. Blanda alla ingredienser till remouladsåsen i en skål
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli. Ingredienser panerad torsk
Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Det här behöver du till remouladsåsen. Igår, när jag skulle börja med lunchen, så tänkte jag att nog måste man väl kunna ”steka” panerad torsk i ugnen
Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

600 g torskfilé 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt smör, till stekning. Remouladsås0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1,5-2 dl gräddfil 0,75 dl bostongurka 0,5 tsk curry 0,5-1 msk dill, hackad salt svartpeppar, nymalen
Rökt torsk och annorlunda remouladsås

Rökt torsk och annorlunda remouladsås

Remouladsås med rädisor. För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker lax i röklåda hemma och som om att det inte räckte med att röka laxar så har herr M även gett sig i kast med att prova hur det går att röka torsk

Mandelpanerad torsk & hemgjord remouladsås

Mandelpanerad torsk, bulgur & hemgjord remouladsås. När jag var liten så var panerad fisk, ris och remouladsås det som åts när man var sjuk
Hemmagjord remouladsås

Hemmagjord remouladsås

Till torsken kokade jag färskpotatis och gjorde en egen hemmagjord remouladsås. med färdigpanerad torsk som skötte sig själv i ugnen
Remouladsås

Remouladsås

På tallriken ligger också torsk som jag vände i ägg och panerade i pofiber, mandelmjöl, salt och peppar
Panerad torsk

Panerad torsk

Börja med remouladsåsen om du vill ha det till. Tina torsken om du köpt fryst. Förslagsvis som på bilden med kokt potatis, stekt paprika, ärtor, citronklyfta, remouladsås och dill
Mandelpanerad fisk med remouladsås

Mandelpanerad fisk med remouladsås

Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst. Till fisken serverade jag lättkokt broccoli och en enkel remouladsås (LÄNK)