Remouladsås utan ägg recept

Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Dansk remouladsås till panerad rödspätta

Dansk remouladsås till panerad rödspätta

God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Remouladsås

Remouladsås

En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med creme fraiche i. Här serveras remouladsåsen med friterad fisk
Hemmagjord remouladsås

Hemmagjord remouladsås

Till torsken kokade jag färskpotatis och gjorde en egen hemmagjord remouladsås. Idag blev det den enkla vägen till middag
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

½ hackat kokt ägg. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Remouladsås

Remouladsås

Receptet på majonnäs finner du här på Katinkas Kitchen – sök i sökrutan uppe till höger på majonnäs. Receptet på fish & chips Katinkas Kitchen Style hittar du i eget inlägg här bredvid
Remouladsåsen

Remouladsåsen

*hemmagjord, såklart - lägg två äggulor i en skål, tillsätt lite dijonsenap och pressad citron - häll över rapsolja i en smal strimma och vispa kraftigt tills du har en lagom fast majonnäs
Remouladsås

Remouladsås

2 msk finhackad smörgåsgurka 1 dl hemgjord majonnäs eller  1 dl köpt majonnäs 1 dl crème fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk dijonsenap 3 krm salt 1 krm vitpeppar 0,5 tsk gurkmeja
Remouladsås

Remouladsås

Lägg i en skål. Förvara remouladsåsen i kylen. 0,5 dl ättiksgurka. 10,5 dl syltlök. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök
Algots remouladsås

Algots remouladsås

Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Klassisk remouladsås

Klassisk remouladsås

Mal eller hacka picklesen mycket fint. Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och senap. Tillsätt picklesen
Dansk remouladsås

Dansk remouladsås

1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta