5 tsk curry. 1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Blanda pickles, crème fraiche, curry och honung och smaka av med salt och peppar. 1 tsk curry. Häll av spadet och grovhacka pickles i t ex en matberedare
curry efter smak. Remouladsås. Rör ihop samtliga ingredienser och smaka av med curry. curry efter smak. majonnäs (1 helt ägg, ca 1 tsk osötad senap, 2 krm örtsalt, 1 krm malen vitpeppar, ½ msk pressad citronsaft, ½ msk vitvinsvinäger, drygt 2 dl Icas milda olivolja)
Remouladsås 2 portioner. 1 krm curry. Relaterade Remouladsås 2 portioner. 1 krm curry. Hej vänner,. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
En enkel middag på färdigköpt Rostbiff med en currydoftande Dansk Remoulad. Rostbiff med Remouladsås är ett av de goda påläggen på Danska Smørrebrød
Finhacka löken och bryn den på medelvärme i rapsolja i en stekpanna tillsammans med curry. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Det här behöver du till remouladsåsen. 1 tsk curry. 1 tsk curry. Igår, när jag skulle börja med lunchen, så tänkte jag att nog måste man väl kunna ”steka” panerad torsk i ugnen