Blanda ihop alla ingredienserna och ställ kallt fram till servering. En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med creme fraiche i
Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Blanda majonnäsen med de övriga ingredienserna, smaka av så du tycker det är bra balans. En hemgjord remouladsås sätter piff på det mesta, som till exempel hemgjord fish & chips
Rör ihop samtliga ingredienser och smaka av med curry. Remouladsås. majonnäs (1 helt ägg, ca 1 tsk osötad senap, 2 krm örtsalt, 1 krm malen vitpeppar, ½ msk pressad citronsaft, ½ msk vitvinsvinäger, drygt 2 dl Icas milda olivolja)
Sås Blanda samman alla ingredienser. Det här behöver du till remouladsåsen. Igår, när jag skulle börja med lunchen, så tänkte jag att nog måste man väl kunna ”steka” panerad torsk i ugnen