Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Smaka av med salt och nymald svartpeppar. *hemmagjord, såklart - lägg två äggulor i en skål, tillsätt lite dijonsenap och pressad citron - häll över rapsolja i en smal strimma och vispa kraftigt tills du har en lagom fast majonnäs
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Servera med kokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta. citron. Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja
Servera till de nystekta spättorna med potatismos, citron, sallad, tomat och dill. citronklyftor. Häll av vattnet och mosa potatisen med en potatisstöt
Remouladsås. Remouladsås. Saften från 1 lime eller 0,5 citron. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fish and chips. Saften från 1 lime eller 0,5 citron Fritering. Ca 2 msk lime- eller citronsaft
Servera medremouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. citron. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål