Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Smaka av med baskrydda. Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och. Snabb remouladsås. Smaka och smaka av med socker eller citron + baskrydda
Servera medremouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål
Servera med citronklyftor och dill. Dill. Panerad fisk medremouladsås, mandelpotatis och sparris. Vänd fisken i mjöl, sen vispat ägg och avsluta med ströbrödet
*I Samarbete med ICA*. Hacka kapris och dill. Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott
Jag serverade med mitt goda KÅLROTSMOS – Ni kan annars testa Blomkålsmos eller Brysselkålsmos. Som sås denna gång fick de bli remouladsås men även en god dillsås skulle passa kanon