Remouladsås med dill recept

Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Klassisk remouladsås

Klassisk remouladsås

Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och senap. 0,5 msk dill, hackad. 1 msk pickles, finhackade 4 dl majonnäs 0,5 msk dill, hackad 1 msk kapris, hackad 1 tsk torkad dragon 1 tsk dijonsenap
Dansk remouladsås

Dansk remouladsås

Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Remouladsås

Remouladsås

2 msk hackad dill. Blanda alla ingredienser. Ställ kallt till servering 2 ½. dl majonnäs. ½. dl finhackad ättiksgurka
Remouladsås x 2 + Bönsallad - Recept

Remouladsås x 2 + Bönsallad - Recept

Smaka av med baskrydda. Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och. Snabb remouladsås. Smaka och smaka av med socker eller citron + baskrydda
Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Servera medremouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål
Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Det här behöver du till remouladsåsen. Igår, när jag skulle börja med lunchen, så tänkte jag att nog måste man väl kunna ”steka” panerad torsk i ugnen
Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

*I Samarbete med ICA*. Hacka kapris och dill. Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott
Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet
Fiskpanetter med remouladsås

Fiskpanetter med remouladsås

Garnera meddill och servera, om man känner för det, med rivna morötter och äppelbitar samt kokt potatis eller potatismos
Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

Remouladsås0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1,5-2 dl gräddfil 0,75 dl bostongurka 0,5 tsk curry 0,5-1 msk dill, hackad salt svartpeppar, nymalen