Förvara remouladsåsen i kylen. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök. 12 krm gurkmeja (valfritt)Hacka ättiksgurka, syltlök, pickles samt kapris grovt
Vänd ner pickles och dill. 2 dl pickles. 1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Finhacka pickles smått. Egentligen vet jag inte vad "rätt" recept till remouladsås är, jag slängde bara ihop de ingredienser som jag vet förekommer, men gott blev det
RemouladsåsLåt de picklade grönsakerna (pickles) rinna av i en sil så att de blir av med vätskan. Är grönsakerna för blöta blir remouladsåsen lös, och det vill vi inte
Majonnäs- och curryremouladsåsen kan förstås bytas ut mot vanlig hederlig remouladsås. Hacka pickles och låt den rinna av något och rör ner tillsammans med curry och gurkmeja