Lowe ville hjälpa till att laga maten och då vi hade köpt färska spättafiléer så föll valet på hans favorit att steka dem panerade och servera tillsammans med ugnsrostad potatis och remouladsås
Den till pytten uppenbarligen med parmesan och den andra till morgondagens remouladsås. Två kalla såser2½ dl turkiskyoghurt4 msk majonnäs1 rivet äpplesaltpepparSmaksättning 125 g riven parmesanostSmaksättning 2½-1 tsk curry1 ättiksgurkaRör samman yoghurt, majonnäs och finrivet äpple
Jag brukar även göra en kall remouladsås eftersom Lars tycker bättre om det. Remouladsås2dlturkiskyoghurt eller creme fraiche1-2 msk lätt majonäs3 msk bostongurka1 tsk senap1 tsk pressad citron1 msk hackad dill1 msk hackad persiljacitronpepparörtagårdskryddasalt, pepparBlanda samtliga ingredienser och smaka sist av med kryddorna. 2dl turkiskyoghurt eller creme fraiche
Denna veckan står det stekt torsk och hemlagad remouladsås på min veckomeny. 1 dl lätt majonäs1 dl turkiskyoghurt0,5 dl bostongurka eller hackad inlagd gurka1 msk kapris1 tsk curry1 - 2 tsk senapsalt och pepparlite sockerBlanda ihop alla ingredienser och smaka av. 1 dl turkiskyoghurt