God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Receptet på majonnäs finner du här på Katinkas Kitchen – sök i sökrutan uppe till höger på majonnäs. En hemgjord remouladsås sätter piff på det mesta, som till exempel hemgjord fish & chips
Förvara remouladsåsen i kylen. 0,5 dl ättiksgurka. 10,5 dl syltlök. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök
1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta