Så jag har malt älgfärs och så hittade jag en renbog som låg där och väntade på att få bli lagad. Så jag har malt älgfärs och så hittade jag en renbog som låg där och väntade på att få bli lagad
Med sin otroliga näsa och sitt exceptionella smaksinne konstruerade han en kalvconsommé med stekt trumpetsvamp och trattkantarell samt torkat renbog och nobisdressing
Du kan också välja fryst renbog, renstek eller nötkött och skära det fryst i tunna skivor (skav). 1. Halvtina renskaven och bryn det i lite smör i en stekpanna
2 st renbogar. Bena ur och putsa bogarna till rena köttbitar fria från senor och hinnor. Lägg undan småbitarna till färs eller gryträtter vid senare tillfälle
Renbog. Kvällens middag är en morgonsyssla. Örtsalt. Havssalt. Massor med nymalen 5peppar. Temp ca 90. Å så skjuts in i ugnen… Ses i eftermiddag kära matbit nu går vi ut
100 g rökt renbog. Tag ett gott mjukt bröd, ljust eller mörkt och rosta det lite lätt. Hacka renköttet. Tillsätt ett par matskedar creme fraiche samt en liten klick majonäs
Vi fuskade lite och använde oss av fryst renskav istället för renbog som orginalreceptet hade. Eftersom jag inte tillagat renbog tidigare kan jag inte svara på om detta skulle varit annorlunda om vi använt det - men både Anders och jag tyckte att denna version smakade gott