Så renbogen fick tillagas i ugnen på 150 grader i ca 5 timmar, bara salt och vitpeppar som krydda. Så renbogen fick tillagas i ugnen på 150 grader i ca 5 timmar, bara salt och vitpeppar som krydda
Oktober, 10. 2015-10-10, 09. 34. Godmorgon lördag. Eftersom jag har pysslat med en hel del det senaste dygnet så tänker jag såhär att jag visar er vad som hänt istället, i bilder
Idag har Skrubbe varit en aning sliten efter 15 timmars förberedande av mat i fredags och lika många timmar igår när det vankades belöningsmiddag med tillhörande öl
alla tillsammans. Under tiden ligger en renbog i vedspisugnens storgryta och gottar sig i vitt vin, vitlök, rosmarin, senap, tomat, örtsalt och svartpeppar…
1. Halvtina renskaven och bryn det i lite smör i en stekpanna. Dela efter hand sönder bitarna. Tillsätt den hackade löken och den i bitar skurna svampen, kan bytas mot valfri svamp
Kvällens middag är en morgonsyssla. Renbog. Örtsalt. Havssalt. Massor med nymalen 5peppar. Temp ca 90. Å så skjuts in i ugnen… Ses i eftermiddag kära matbit nu går vi ut
Tag ett gott mjukt bröd, ljust eller mörkt och rosta det lite lätt. Hacka renköttet. Tillsätt ett par matskedar creme fraiche samt en liten klick majonäs
För ett par helger sedan lagade Anders och jag denna renskavsgryta. Vi fuskade lite och använde oss av fryst renskav istället för renbog som orginalreceptet hade