Renskav creme fraiche kantareller recept

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Tillsätt sedan cremefraiche, gräddmjölk, senap, fond och sojan. Renskav äter vi ofta här hemma, men med kantarellerna blev det verkligen det där lilla extra
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Rör i créme fraiche, messmör, vatten samt soja och låt koka ihop några minuter. Idag gjorde jag en härlig gryta på renskav, kantareller och messmör, mycket god
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Häll på buljongen, kryddorna, vinbärsgelén, kantarellerna och creme fraichén. Bryn renskaven tills den fått fin färg
Recept på Muurikka

Recept på Muurikka

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port Tunnbröd 5 dl mjölk (3 %) 50 g smör 25 g Jäst (1/2 pkt) 1/2 tsk salt 1 msk Strösocker 2 1/2 dl Grahamsmjöl 7 dl Vetemjöl mjöl till utbakning Viltkebab 750 g Renskav salt och peppar kebabkrydda smör och olivolja Kebabsås 4 1/2 dl Gräddfil 3 msk Majonnäs 1 1/2 tsk Sambal oelek 4 1/2 msk Chilisås 3/4 tsk kebabkrydda 1/2 st Vitlöksklyfta (riven) Till servering Isbergsallad. Ingredienser, 4 port Kalorier 7 st Potatisar Sök 2 msk Smör Sök 500 g Renskav Sök 1 st Purjolök Sök 1 st Äpple Sök 2 st Morot Sök 200 g Kantareller Sök 3 dl Grädde Sök 2 dl Viltbuljong Sök Bladpersilja Sök Tranbär Sök. Ingredienser, 4 port Kalorier 400 g Kött Sök 1 st Lök Sök 10 st Potatisar Sök 500 g Svamp Sök 3 dl Matlagningsgrädde Sök 1 st Créme fraiche Sök
Aujulays renskavsgryta?

Aujulays renskavsgryta?

Min mormor serverade ofta renskav när jag var på besök. Renskav i gräddig sås med bacon. Vill du ha en smalare sås gör du som Aujulay och ersätter 3 dl vispgrädde med 1 dl cremefraiche och 2 dl vatten. 200 g svamp (skogschampinjoner eller kantareller). 1 dl cremefraiche
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Tillsätt därefter grädde, cremefraiche, timjan, salt och peppar. Här en renskavsgryta, något jag inte tillagat förut men däremot ätit
Renskötarpanna

Renskötarpanna

Stek renskaven, löken och kantarellerna i en stekpanna. Rör i crème fraiche Kantarell och Cognac. 400 g renskav. 200 g kantareller. 2 dl crème fraiche Kantarell och Cognac
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

240 g fryst renskav. 50 g kantareller. 4 msk lätt-crème fraiche. Rör ner soja, timjan, buljong, crème fraiche och gelé och låt puttra 3-4 minuter. Kantarellerna kan bytas mot annan svamp eller 2 dl torkad svamp, 5 g 2 portioner. 240 g fryst renskav. 50 g kantareller
Viltpaj med kantareller

Viltpaj med kantareller

Vispa ihop ägg, riven ost, cremefraiche, paprikapulvret och gräslöken. Fräs kantarellerna i en stekpanna
Renskavslåda

Renskavslåda

Tillsätt crème fraiche, buljong, enbär, gelé, messmör, soja, timjan, salt och peppar. Skär den något tinade renskaven i tjocka skivor
Älgskavsgryta

Älgskavsgryta

eller renskav. Tillsätt sedan grädde, crème fraiche, kalvfond, salt och peppar. 400 gram älgskav eller renskav. 100 g kantareller. 1 dl crème fraiche. 100 g kantareller. 1 dl crème fraiche
Viltgryta

Viltgryta

Tillsätt créme fraiche, vatten, matlagningsgrädde, tomatpuré och senap. 5 dl kantareller. 1 förpackning fryst renskav. 2 dl créme fraiche, smaksatt med karljohan och timjan. 5 dl kantareller
Nötskav

Nötskav

En kväll serverades det renskav till middag på hotellet där jag bodde, det var första gången jag smakade renkött tror jag

Renskav med kantareller

Halvtina renskaven. 240 g renskav (1 paket fryst renskav). 200 g kantareller. 2-3 dl lätt créme fraiche. Bryn i smör, lägg i en gryta