Renskav kantareller lök recept

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

• Skala och hacka löken. Renskav med kantareller i en gräddig sås. • Lägg i svamp och renskav och låt alltsammans fräsa på medelhög värme tills det är brynt
Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

4 Renskav 500 g renskav smör till stekning salt malen svartpeppar Kantareller 300 g kantareller 1 gul lök 2 msk smör salt malen svartpeppar Potatisrösti 8 mjöliga potatisar salt malen svartpeppar smör till stekning Rårörda lingon 4 dl lingon 1/2 dl strösocker Till garnering shisokrasse (japansk krasse) eller vanlig krasse (t ex vattenkrasse, smörgåskrasse eller solrosskott) daikon (japansk rättika) eller vanlig rättika timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Halvera och skiva rödlöken i tunna båtar. Stek renskavet i en stekpanna med smör och lägg i grytan allt eftersom det blir klart
Renskav med kantareller och lingon

Renskav med kantareller och lingon

Fräs gul hackad lök mjuk och glansig i en gryta. Renskav är bland det bästa jag vet när det gäller lite lyxigare vardagsmat
Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Lägg i kantarellerna med lök & kryddor och låt puttra ihop. Finhacka löken. Renskav äter vi ofta här hemma, men med kantarellerna blev det verkligen det där lilla extra
Renskav med potatismos á la Micke

Renskav med potatismos á la Micke

Lägg i kantarellerna. Stek lök, bacon och renskav. en halv gul lök. Renskav. en halv gul lök. Fritera grönkål som garnityr ovan renskaven
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Du kan också slänga i svamp, lök eller andra valfria grönsaker i grytan, men för mest ”äkta” resultat så skulle jag snarare rekommendera att steka kantareller och övriga andra tillbehör vid sidan och serva separat, så oumphskavens smak inte störs för mycket
Renskav och pressad potatis

Renskav och pressad potatis

Lunchen hemma hos oss blev därför renskav med kantareller. Idag när vi handlade på Coop hade dom färska kantareller som plockats här på orten
Renskav

Renskav

Fräs morötter några minuter, i med kantareller, låt fräsa till den mesta vätskan försvunnit, rör i vitlök, salta lite
Älggryta med kantareller

Älggryta med kantareller

Muurikka – maten & kärleken… Norrlandskebab med nybakat, mjukt tunnbröd och renskav. Skala lök och morötter och skär i slantar och lägg i grytan
Viltskav med messmör  och kantareller

Viltskav med messmör och kantareller

Skala och finhacka löken. gula kantareller. gul lök. Tillsätt löken, låt steka ca 2 min. renskav, fryst, vilt eller älg (à 240 g)
Rasande god renskav

Rasande god renskav

När skaven är fräst och genomstekt lägger du i lök och vitlök. Stek renskaven. 2 förp renskav. 1 gul lök, hackad. 2 klyftor vitlök, hackade. 2 rejäla nävar färska kantareller (eller champinjon, skiva champinjonerna). 2 förp renskav 1 gul lök, hackad 2 klyftor vitlök, hackade 2 rejäla nävar färska kantareller (eller champinjon, skiva champinjonerna) 5 dl mellangrädde 2,5 msk viltfond med kantarell 1,5 msk rönnbärsgelé 1 msk soja 1 msk smör persilja