Riktig ungersk gulasch recept

Ungersk gulasch, 6-8 port

Ungersk gulasch, 6-8 port

Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Ungersk Gulasch, 6-8 port

Ungersk Gulasch, 6-8 port

Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Ungersk pörkölt (kallad gulasch i Sverige)

Ungersk pörkölt (kallad gulasch i Sverige)

Lägg på locket och kåt allt koka i minst en timme tills köttet blivit riktigt mört. Tyska föräldrar, ungersk styvfar, norsk man och ett år som hembiträde i Geneve påverkar min matlagning en hel del
Ungersk gulasch

Ungersk gulasch

) Calle och jag anser att vi numera är riktigt duktiga i köket. Ungerskgulasch är en av de första maträtterna jag lärde mig att laga
Ungersk gulasch, 6-8 port

Ungersk gulasch, 6-8 port

Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Var dags mat - Ungersk gulasch

Var dags mat - Ungersk gulasch

Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Var dags mat - Ungersk gulasch

Var dags mat - Ungersk gulasch

Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Godaste gulaschen LCHF

Godaste gulaschen LCHF

riktigt mört och paprikorna smält ner. UngerskGulasch på Elsas vis. Även gulasch på burk funkar. Andra helgen i oktober är det marknad i Strängnäs
Gulasch kan aldrig vara fel

Gulasch kan aldrig vara fel

Ännu bättre är den dagen efter när smakerna riktigt fått sätta dig. En galet god favorit så här års är kryddig gulasch som tinar upp den mest frusne
Vegansk Gulasch

Vegansk Gulasch

Om du vill äta den på riktigt klassiskt ungerskt vis så ska du antingen äta den med kokt potatis (Som gärna får koka med i grytan) eller allra helst med klimp, en sorts ungersk snabbkokt pasta som görs genom att blanda ihop mjöl, vatten (ursprungligen ägg, men vatten funkar också) till en lös smet och salt och ”grovriva” ner små bitar av smeten i kokande vatten
Gulasch

Gulasch

Det går lika bra med en vanlig gryta, då tar det inte riktigt lika lång tid (se receptet i länken ovan)