Låt torsken rinna av och torka den med hushållspapper. Lägg i torsken och låt stå i rumstemperatur ca 40 min. bitar torsk, (ca 125 g), gärna av ryggbiten, MSC eller kravmärkt
Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
Rimmadtorsktorskden avsilade dillen från dilloljansalt och pepparplastfolie och alufoliePutsa torsken och lägg två fileer ovanpå varandra med dill i mellan
Torsk700 g torskrygg 30 g salt 300 g vatten. Torsk700 g torskrygg 30 g salt 300 g vatten. Skummig vitvinssås smasatt med rökt fläsk2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 3 dl fiskbuljong (eller musselbuljong) 2 dl vitt vin 3 dl grädde 50 g smör 1 citron rökt sidfläsk (varmrökt, svålen) olivolja
-)Rimmadtorsk med dragonsenapssås, syrade rödbetor och äpple samt vildrisInnehåll. Än en gång så får jag säga att råvarorna såg väldigt fräscha och goda ut, torsken, som ni ser nedan, såg perfekt ut
Skär torskryggen i mindre bitar och blanda ner i rimlagen. 300 gr torskrygg. Blanda ner torskbitarna i grytan och sjud under lock 1-2 minuter. 300 gr torskrygg