Det var första gången jag lagat till en fläsklägg i ugn, resultatet blev väldigt mört och gott. Rimmad fläsklägg är en både god och billig del på grisen
Jag fick en vansinnig craving för fläsklägg idag. Efter fem timmar i ugnen och sakta stekning behöver man inte ens tugga köttet, det bara smälter i munnen
Jag har under några dagars tid nu varit sugen på rimmatfläsklägg, en klassiker som alltid suverän. För att fläsklägget ska vara en riktig klassiker bör rotmos serveras till
Köttet skars upp och värmdes på i ugnen. Jag är verkligen inte bitter för att mitt recept på hett fläsklägg med tryffelpuré och rårörda lingon inte vann tävlingen jag ställde upp i
När fläskläggen är kokt, lyft upp det i en ugnsform och pensla på rejält med bbq-sås. Lägg fläskläggen i en gryta tillsammans med äppelklyftor, lökbitar och lagerblad
Ugnsstekt, rimmad fläsklägg 2-3 port. 1 nätad fläsklägg på ca ½ kilo. Sätt in i ugnen på 150° och låt steka i 2 timmar. Ugnsstekt, rimmad fläsklägg 2-3 port. 1 nätad fläsklägg på ca ½ kilo
Häromdagen när vi handlade på ICA så hade de extrapris på ekologisk fläsklägg (rimmad) och jag blev så grymt sugen på det och rotmos, så det fick det bli idag
Lägg fläskläggen i en djup kastrull och täck med vatten. Servera rotmoset med stekt morot, bakad kålrot, råmarinerad kålrot och fläsklägg i buljong samt senap