Risgrynspudding recept

Risgrynspudding med bärsås

Risgrynspudding med bärsås

Risgrynspudding är något jag har ätit mycket i min barndom. Min farmor var en hejare på att göra det. Hon kokade först gröten och sedan gjorde hon pudding av den
Risgrynspudding med saftsås

Risgrynspudding med saftsås

Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Risgrynspudding

Risgrynspudding

God fortsättning. Hoppas ni alla hade en underbar julafton igår. Min var magisk, med julfrukost hemma hos mig och sedan resten av dagen hemma hos min mosters familj

Eriks Risgrynspudding

Låt risgrynspuddingen svalna något och servera med jordgubbssylt och vispad grädde. Den här anrättningen kan jag inte på något sätt ta åt mig äran för, för det är min man som har lagat den
Risgrynspudding

Risgrynspudding

Ta ut risgrynspuddingen och låt den svalna något och servera den ljummen eller kall med saftsås, sylt, färska bär och ev
Risgrynspudding med saffran

Risgrynspudding med saffran

Blanda alla ingredienser till risgrynspuddingen i en bunke. Blanda honung, ingefära och apelsinfiléer och servera till risgrynspuddingen

Risgrynspudding

Detta recept är visat 509 gånger. Hej på Er. Nu var det länge sen jag bloggade men nu ska Ni få ett super enkelt tips

Risgrynspudding med apelsinsås

Det låter kanske inte så himla spännande med pudding. Än mindre pudding gjord på överbliven gröt. Men hjälp, vad den här efterrätten är god
Gotländsk saffranspannkaka

Gotländsk saffranspannkaka

Den gotländska saffranspannkakan görs på risgrynsgröt, saffran och mandel och kan på sätt och vis liknas vid ett slags risgrynspudding
Risgrynspannacotta

Risgrynspannacotta

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 minuter. Värm gröt, grädde, saffran och strösocker i en kastrull
Hirspudding med mandel och kokos - glutenfri

Hirspudding med mandel och kokos - glutenfri

När vi åt soppa hemma i mitt barndomshem serverades det ofta mannagrynspudding eller risgrynspudding som efterrätt, för att göra middagen mer komplett och mättande
Grönkålssoppa med mustig smak

Grönkålssoppa med mustig smak

I min ursprungsfamilj betydde Annandag jul grönkålssoppa med ägghalvor, och till efterrätt risgrynspudding
Riskokoskaka med apelsinsås

Riskokoskaka med apelsinsås

Börja med att göra såsen, så den hinner kallna före servering. Rör ut mjöl, kanel och socker i lite av juicen