Kommer ni ihåg de friterade rispapperna jag gjorde för någon vecka sedan. Du behöver egentligen inte fylla rispapperna med någonting alls - bara salta dem och krydda dem med paprikapulver när de har friterats så har du världen godaste snacks
Gör samma med alla 8 rispapper, toppa sedan med sesamfrön och ställ in plåten på grill, 200 grader i cirka 10 minuter tills rispappret fått en lite krispig yta. 8 st rispapper
Minns ni Kikärtsgrytan med saffran serverat med rispapperssamosas pappa dängde till med när jag personligen befann mig i fasen jag äter bara torsk på dieten
Här har vi en räksallad som rullas i rispapper, en variant av sommarrullar men som jag har anpassat för 5. 3 rispapper (22 cm). Lägg varje rispapper i blöt ca 3 sek, fyll sedan med räksalladen och några remsor gurka. 2 räksallad med rispapper dök först upp på À la Michelle. 3 rispapper (22 cm)
Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Fyll en stor stekpanna med ljummet vatten så går det lätt att doppa hela rispapper i den. Rispapper. Lägg rispapper på en fuktig handduk med mönstrade/skrovliga ytan upp