Kladdkaka extra allt, ungefär så kan den här kakan presenteras. Får man inte sitt sockerbehov stillat för stunden med den här kakan så bör man uppsöka farbror doktorn
RockyRoad Fudge heter det och är busenkelt att göra. Alltså det här julgodiset är så gott. D. Ett självklart recept i EDITHS BÄSTA >> (Bild på kondenserad mjölk finns HÄR >>)
Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao i en bunke. Vänd i nötterna och godiset i smeten, men spar gärna några att strö över innan kakan sätts i ugnen
Rör ner kakao, sirap och salt. RockyRoad topping. Fudgeglasyr och Tocky Road topping. Låt kakan svalna. Bred glasyren över kakan och strö över salta jordnötter, dumlehalvor, pistagenötter och mini-marschmallows
Skär choklad kakan i mindre bitar & förvara kallt i en burk. Första gången jag gjort rockyroad fudge & om jag får säga det själv så blev resultatet alldeles lysande
RockyRoad är mitt favoritgodis till jul och här får jag den kombinationen i en kladdkaka. Förutom att man kan unna sig lite godsaker med gott samvete så då tänkte jag tipsa er om denna goda kladdkaka som jag bjöd på i torsdags
Spritsa rosetter runt om toppen av kakan. Täck över med plastfolie och kakan stå kallt i kylskåp minst 6 tim, gärna över natten, innan den ska serveras
En riktigt gooey och sötsliskig kaka med väldigt chokladig och god smak. Går lätt att göra och man kan, som jag, göra halva kakan en dag och sen fortsätta nästa dag (
RockyRoadBrownieKaka. När det är påsk hör det till att äta av en god tårta eller kaka, tycker jag. I år har jag gjort en RockyRoad Brownie, enligt Leilas recept
När kakan har stelnat, skär upp den i stänger, och sedan i hur stora bitar som passar din smak. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten)
rockyroad. Det är sällan jag gör kladdkaka och jag vet egentligen inte varför. Knepet är att ta ut kakan när kanterna har stelnat men allt annat är rinnande
Blanda ihop vaniljsocker, kakao och mjöl. Låt kakan svalna. Häll kolaglasyren över den kalla kakan i formen och toppa med minimarshmallows, Dumlekolor, pistaschmandlar och cashewnötter