Lilla mamma fyllde 70 år i lördags och det firade vi med en Nordisk buffé dagen till ära. Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
vegetarisk belugabolognese. Jag vet inte om jag behöver berätta om våra söndagsrutiner en gång till, känns som jag återkommer till det titt som tätt men för er som inte läst det förr
Efter att jag publicerat recepten på brysselkål och fläskpytt kommer medlemstidningen Koloniträdgården med ett recept som är en kombination av båda två
Igår bjöd vi på brunch här i Bagis innan vi drog iväg till Vernissage på Galleri Mejan. Gud så trevligt det var för att inte säga gott, jag skulle göra mangolassi också men det var det ingen som orkade
Vi tilbragte helgen på hytta. Tradisjonen tro hadde jeg lyst til å lage noe som tok lang tid, noe som ble bragt til en høyere enhet ved hjelp av tilstrekkelig mange timer på komfyren