och samtidigt rom. Blev så sugen på cheesecake, och körsbär. KÖRSBÄRS OCH ROM CHEESECAKE. ) Så körsbärsspegeln blev seg som attan och ville absolut inte lämna kniven, blev inga fina bitar alls men däremot hade den en underbar smak av körsbär
Här bakas den på brynt smör och har fått smak av rom och körsbär. Vispa ner vaniljsocker, kakaopulver, rom samt mjöl och tillsätt det avsvalnade smälta smöret
Här om dagen så såg jag ett program med Tina Nordström där hon använde sig av dom där rominlagdakörsbären som man kan hitta i affären, sedan dess har jag försökt hitta på något roligt och gott sätt att använda dessa på och idag kom jag på det
Till serveras en romdoftandekörsbärskompott och en ultralen kaffeglass. Resten låter du vara kvar i kastrullen för att koka ihop till romdoftande kompott att servera till efterrätten
rom. Lägg körsbären ganska nära varandra i en kvadratisk eller rund tårtform. körsbär - ej urkärnade. Häll degen över körsbären tills det är ungefär 1 1/2 cm tjockt
Och där igenom kom jag på detta recept på en cheesecake med en botten gjord av chocolatechipcookies och digestivekex samt en choklad och rom ostfyllning och ett körsbär och romtäcke på kakan
) kaffemousse med ett inre av romkoktakörsbär på en mandel-choklad-fondant-botten. Jag var nyligen på restaurang Broms Karlaplan och fick en god tryffel till kaffet – den var alldeles glittrande guldig och vacker
Blanda rom, limesaft, rörsocker och mynta i ett glas. Gillar man körsbär är detta en succé. Mixa körsbären med isen och häll i det i glaset med myntablandningen och rör runt
Idag har jag förberett efterrätten till nyår körsbär i rom finns recept här. blandade jag lite annorlunda än förra gången tog det jag hade hemma, så det blev 11/2 dl ljus muscovadosocker och 11/2 dl kokossocker jag lade även i några stycken torkade aprikoser förutom russinen