Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
I går blev vår middag tillagad i en lergryta, eller romargryta som vissa säger. Det är säkert många av er som har en lergryta stående i ett skåp någonstans som ni inte använder och det är synd
Jag hade en bit eco-högrev i frysen som jag lade i min romargryta med salt, peppar, timjan och sedan smetade jag över ajvar relish och täckte biten med bacon
Pärlhöna kan vara knepigt att få tag i om man inte bor nära ensaluhall. Köp då kyckling istället. Pärlhönan, eller kycklingen, blirvackert brun och saftig i lergryta och sköter sig helt själv i ugnen
marinad, jag hade redan bestämt mig för att tillreda dem i min Romargryta (Lergryta). När det var klart tog jag ut Romargrytan och lade försiktigt över köttet i en annan form, det var så mört att det var nära att falla isär när jag lyfte upp det