Idag ska vi fortsätta att bara vara. Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
Den är som en festmåltid, men är så lättfixad att man lätt kan göra den vilken dag som helst. Rätten går snabbt att förbereda och sköter sig sedan själv i ugnen
och så har jag blivit utmanad att baka Franska våfflor. Romsås. Romsås. Det friska vinet, nr 5595, med inslag av gröna äpplen, mineral, färska örter och citron serverades till ugnsbakad röding med pressad potatis och en kall romsås
Jag missade visst att plåta min sås, så bilden på romsåsen ovan tillhör skolkocken. Jag hade några skivor färsk tonfisk som jag tänkte grilla men det kändes lite onödigt att tända grillen för att grilla i tre-fyra minuter så jag halstrade fisken i en het panna istället, det gick väldigt bra och den blev riktigt god
För att ge kalaset en prick över i’et så knaperstektes galet fint rökt sidfläsk som skurits i mindre bitar och som tillsammans med hackat äpple skulle få utgöra toppen på hela tallriksmodellen