Romsås torsk recept

Stekt torsk med romsås och gurka

Stekt torsk med romsås och gurka

4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Stekt torsk med romsås

Stekt torsk med romsås

Smaksätt torsken med salt och peppar. Servera torsken med potatis, ärtor och sås. 150 g torskfilé. Koka potatisen i saltat vatten tills den är mjuk
Torsk med varm romsås❤️

Torsk med varm romsås❤️

Blanda en burk rom med dill och 2 dl cremefraiche och lägg på torsken. In i ugnen på 200 gr i 25 minuter
Torsk med rester från fester

Torsk med rester från fester

Såsen till torsken gjorde vi alltså på resterna från romsåsen vi haft någon dag tidigare, vi tog i lite mer crème fraiche och sedan grovhackade vi kräftstjärtarna och blandade i
Laxbiffar med romsås

Laxbiffar med romsås

Tina laxen och torsken i förväg om de varit frysta. Laxbiffar med romsås är väldigt gott tillsammans med lite kokt broccoli eller en sallad på tomat, rödlök, olivolja och basilika
Parmesan och mandelpanerad torsk

Parmesan och mandelpanerad torsk

  600 g Torskfilé. 1  Romsås.   600 g Torskfilé. 1  1 Ägg. 1  0,50 dl Mandelmjöl. 1  0,50 dl Riven parmesanost
Saltbakad lax med romsås

Saltbakad lax med romsås

sej, torsk och hoki. Romsås (smal). Romsås (fet). Romsås (fet). Hemma hos oss har vi inte meatless mondays utan meaty mondays eller rättare sagt fishy mondays
Parmesan och mandelpanerad torsk

Parmesan och mandelpanerad torsk

  600 g Torskfilé. 1  Romsås.   600 g Torskfilé. 1  1 Ägg. 1  0,50 dl Mandelmjöl. 1  0,50 dl Riven parmesanost
Fiskburgare med romsås

Fiskburgare med romsås

Romsås. Blanda allt och servera romsåsen till burgarna, antingen med bröd till eller med kokt potatis. 1 kg fiskfärs (500 gr kolja, 250 gr lax och resten torsk). 1 kg fiskfärs (500 gr kolja, 250 gr lax och resten torsk)
Laxpaté med romsås

Laxpaté med romsås

Dela torsken i mindre bitar och lägg dem i en mixer eller matberedare tillsammans med kesella, salt, peppar, potatismjöl och ägg
Fiskburgare med romsås.

Fiskburgare med romsås.

Romsås. Romsås. Toppa med romsås. 400 g vit fiskfilé, t ex hoki 
eller torsk 1 ägg 3 msk hackad gräslök, 
använd gärna fryst salt, peppar 2 msk ströbröd 2 msk smör
Lax i Foliepaket

Lax i Foliepaket

Till mina foliepaket serverade jag kokt potatis, en härlig sallad med fetaost och oliver, samt två kalla såser, en örtdressing och en romsås