Romsåser recept

Romsås till lax

Romsås till lax

Romsås är en av mina absoluta favoritsåser att servera med lax. Så enkel att göra men åh så god. Recept, 4 portioner
Romsås

Romsås

Ingredienser. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet. 1 dl crème fraiche. 1 dl stenbitsrom eller sikrom
Kall romsås

Kall romsås

Börja först med att hacka rödlöken och se till att créme fraichen ligger i en skål. Häll ner rödlöken i fraichen och blanda runt
Kall romsås

Kall romsås

Hacka löken, sedan dillen. Blanda cremé fraichen och majonnäsen. Tillsätt sedan löken, dillen och stenbitsromen
Godaste romsåsen

Godaste romsåsen

Foto. Karin / bevemyrs blogg.  . Precis som i många andra hem den här kvällen så laddas det för mellomys. Här i Willa Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn
Romsås till lax

Romsås till lax

Alltså vilken påskledighet vi har. Vi njuter av lugna lediga dagar i solen och äter en massa gott. Kanske lite väl mycket, men det får vi ändra på när vardagen är här igen
Kall romsås med citronskal

Kall romsås med citronskal

Har man två kockar i familjen får man alltid lära sig nåt nytt, bl. a att om man bara vill ha citronsmaken och inte det sura ska man välja skalet stället för saften
Smakrik romsås

Smakrik romsås

Blanda samman yoghurt, dijonsenap, rödlök, rom och dill. Smaka av med salt och vitpeppar. Ställ kallt i väntan på servering
Romsås med rödlök

Romsås med rödlök

80 gram rom eller caviar, röd eller svart (valfri sort). 11,5 dl gräddfil. 11,5 dl crème fraiche. 11 dl finhackad rödlök
Romsås med dill och rödlök

Romsås med dill och rödlök

1/2 rödlök. 10g färsk dill. 1 dl majonnäs. 2,5 dl crème fraiche. 1 nypa vitlökspulver. 75g röd caviar. svartpepparFinhacka rödlöken
Smal romsås

Smal romsås

Häll yoghurten i en skål, fyll på med dill, lök, majonäs, stenbitsrom. Blanda försiktigt. Salta och peppra efter smak