Sila av kikärtorna och spola under kallt vatten. Mixa samman rostad blomkål, vitlök, kikärtor, 2 msk olja, citronsaft och cayennepeppar (1-2 krm) i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer. 740 kcal, 41 g protein, 37 g fett, 55 g kolhydrater. 380 g Kikärtor Kokta
Rostad blomkål och kikärtor. Sila av kikärtorna och spola i kallt vatten. Blanda ihop blomkålsbuketter, kikärtor, spiskummin, paprikapulver, salt, svartpeppar, honung och olivolja i en ugnsfast form
Ta bort skalet från de rostade vitlöksklyftorna och lägg kikärtor, vitlök, olja och citronsaft i en bunke och mixa ihop till en jämn smet med hjälp av en stavmixer
Energi (kcal). 1. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj kikärterna och låt rinna av så att de inte är blöta. Blanda kikärterna med olja och kryddor och häll ut dem på en plåt klädd med bakplåtspapper
Sila av kikärtorna och spola i kallt vatten. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kikärtorna med chiliflakes, paprikapulver och salt så att de blir lite krispiga
Energi (kcal) 522,9. 1. Skala och hacka lök och vitlök. Finhacka chilin. Skär kålen i bitar. Fräs curry och chili tillsammans med lök och vitlök i oljan