Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårta med tryffelglasyr och rostadepinjenötter. )Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötter och ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostadepinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Den här färska pastan med vitvinssås och rostadepinjenötter är sååå god. Rosta pinjenötterna i en torr panna på medelhög värme tills de får en gyllene färg