Skiva upp kotlettraden och lägg i en ugnsfast form. Detta smarriga recept hittade jag hos Kryddburken. Testa detta nästa gång ni fundera på vad ni ska göra med kotletterna
Skär broccolinimindrebitar. Klipp eller skär kycklingen efter ryggbenet. Vik ut, tryck till och lägg kycklingen med skinnsidan upp på en plåt med bakplåtspapper
Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé. En riktigt god middag med en härligtkrämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare
Något som är otroligt gott är rostade grönsaker. Ett helt fantastiskttillbehör att ha vidsidan om. Här har jag valt paprika, champinjoner, hackad vitlök, rivetcitronskal, halverade plommontomater och morötter
Separera äggulorna från vitan och spara båda. Vispaäggvitornatill ett hårt skum, tillsätt ett par matskedar av sockret och vispatillsvitorna är sega som till maräng