När köttet nått den temperatur du vill ha, prova gärna att stickai termometern på något mer ställe iköttbiten när du tar ut den för att kontrollera att det är ungefär samma temperatur (ibland kan det hända att man missatmitten av köttbiten med termometern och då kanske man behöver ställa inköttbiten en stund tilliugnen)
Rosta iugnen, (till en början på den lägre temperaturentillsammans med köttet och när sedan köttet tas ut kan värmen höjas till den högre temperaturen)
När hela rostbiffen har fått en fin färg lägg den i en ugnsform med en stektermometer i. Ta ut den och omslut den ialuminiumfolie och låt den svalna irumstemperatur
Yttre stek passar bäst till grytor var man låter köttet sjuda i fred en lång stund, så jag lade lägre temperatur än vad man vanligt har för att steka rostbiff och lät den vara iugnenlite längre
Sedan tillagasrostbiffen klart iugnen på låg temperatur. Gnidin Steak Sauce krydda igen med salt, peppar, litechiliflakes och paprikapulver och lägg inrostbiffeniugnen med en termometer
Enkel och god rostbiff. blodig. Putsa rostbiffen. Stek iugn på 120 grader tillsinnertemperatur är. Med låg temperaturiugnen är dock även 70 grader saftig och mör
Fredagskvällen blev ett biobesök, som förutom Sune filmen på juldagen, sällan sker. Skär sedan upp fänkålen och päronet och lägg upp allt på en ugnsplåt – krydda med salt och cayennepeppar