Rotsakerna kan man variera eller byta ut mängderna på. Jag serverade biffarna med klyftpotatis, kålrotsstrips & lite ugnsbakad vitkål som jag hade i ugnen samtidigt som biffarna
Vi äter ganska ofta hemgjord klyftpotatis med lök och morötter. Blanda rotsakerna med ruccola. 500 g rödbetor200 g färskpotatis2 rödlökar400 g morötterca 70 g ruccola2 msk flytande honung2 msk balsamvinäger3 msk olivolja150 g chèvreKoka rödbetorna mjuka, ca 30 minuter
Ugnsrostade rotsaker, fiskbiffar, yoghurtsås. Linsplättar, klyftpotatis, yoghurtsås. I en hektisk vardag är det guld värt att slippa fundera på middagen
Vi åt grytan tillsammans med klyftpotatis. Rotsakerna läggs i en form och rostas i ugnen. När hösten ännu står och tvekar, så testar jag den här Alsace-inspirerade grytan