Högrev är en härlig råvara, men den behöver tid för att bli riktigt mör. 1 kg högrev - bind gärna upp eller be slaktaren näta köttet. 1/4 rotselleri. 1 kg högrev - bind gärna upp eller be slaktaren näta köttet. 2 morötter 1/4 rotselleri 10 steklökar 2 vitlöksklyftor 2 kvistar rosmarin
rotselleri. Salta och peppra runt om och bryn högreven i smör i en stor gryta. högrev. Sätt ugnen på 150 grader och låt högreven ligga i rumstemperatur i minst en timme innan du börjar laga grytan
6 1800 g högrev 2 msk salt 1 1/2 morötter 1 1/2 gula lökar 1 bit rotselleri (à ca 100 g) smör till stekning 1 knippa mejram alt torkad mejram (1 knippa motsvarar 1 msk torkad) 1 knippa timjan 3 lagerblad 15 vitpepparkorn ev salt och nymalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Hacka den gula löken och rotsellerin i fina bitar, men inte allt för smått. Skär högreven i sockerbitsstora bitar och bryn i het panna med lite olja och smör
Skala och tärna rotsellerin fint. 200 g rotselleri. 500 g högrev. 200 g rotselleri. 500 g högrev. Sent om sider kommer här receptet på det syrran bjöd mig på dagen efter min födelsedag
Skala lök, morötter och rotselleri och skär dem i skivor. SE ÄVEN Läckraste grytorna med högrev Enkla förrätter att bjuda på Efterrätter med choklad som alla älskar