Skala och skär rotsellerin i centimetertjocka skivor. Numera tillhör det min lördagsrutin att ta en sväng förbi marknaden och nu senast köpte jag bland annat med mig ett utsökt exemplar rotselleri
Skala och skär rödlöken i tunna skivor, använd gärna en mandolin. Ansa och skala sellerin och skär den i 6–8, cirka 2 centimeter tjocka, skivor. 2 st rotselleri
Skalarotsellerin och stek den i olivolja på medelhög värme tills den är gyllenbrun, tillsätt smör, timjan, lagerblad och vitlök och stek några minuter till
Skala och riv vitlök och blanda med olja och honung i en skål. Bakad rotselleri. Skalarotsellerin och skär den i ca 2 cm tjocka skivor. 1 kg Rotselleri
Rotselleri, kanske min absoluta favorit rotfrukt. panerad rotselleri. 1 st rotselleri. Skalarotsellerin & skär i ca 1-1,5 cm tjocka skivor. 1 st rotselleri
Skala potatisen när de är färdigkokta. Skär rotsellerin i 4 klyftor, lägg på ett stort uppläggningsfat. 1 rotselleri, ca 1,3 kg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm
Putsa eller skalarotsellerin, lite beroende på hur färsk den är, viktigt är iallafall att få bort all jord och smuts, speciellt vid rotknytan undertill
Skala sellerin och skär den i tunna klyftor eller skivor. s klimatpanel med en larmrapport om klimatet, och nu kommer jag med recept på ugnsbakad rotselleri