Servera torsken med brynt smör & den härliga rotsellerin och goda grönsaker. Idag gör vi rotselleri som tillbehör till fisk, helt underbart, men är minst lika gott till kött
Skala och skär rotselleri och potatis i mindre bitar. Torskrygg är jättegott och tillsammans med västerbottenost och vitt vin blir det en riktig kalasmiddag
PotatisRotselleriTorsk. Mina försök att få i henne potatis fortsätter och det går fint om potatisen är blandad med något, som rotselleri i det här fallet
Skär torskryggen i mindre bitar och blanda ner i rimlagen. 100 gr rotselleri. 300 gr torskrygg. Skala och skär morot och rotselleri i mindre bitar (2x2 cm). Blanda ner torskbitarna i grytan och sjud under lock 1-2 minuter. 1 morot 100 gr rotselleri. 300 gr torskrygg
Skala och tärna morot, palsternacka och rotselleri. torskfilé, krav- eller msc-märkt. Skär lax och torsk i ca 2 × 2 cm stora bitar. 1 rotselleri, en bit