Rotsellerigratäng recept

Rotsellerigratäng och enkel rödvinssås

Rotsellerigratäng och enkel rödvinssås

Rotsellerigratäng med enkel rödvinssås2017-12-13 15. 4Spara receptetSkriv utRotsellerigratäng1 rotselleri (1 kg)3 dl grädde2 dl crème fraiche200 g champinjoner4 vitlöksklyftor2 gula lökarsalt, svartpeppar2 kvistar rosmarin150 g grevéRödvinssås1 finhackad scharlottenlök3 dl rödvin3 msk Aceto Balsamico3 msk oxfond2 msk sltning (jag använder mörk fibersirap)Smör att blanka av medInstruktionerSätt ugnen på 200 gr
Rotsellerigratäng – LCHF

Rotsellerigratäng – LCHF

Hade en ugnsbakad rotselleri över sen helgen, så idag gjorde jag en variant på denna auberginegratäng
Rotsellerigratäng med timjan

Rotsellerigratäng med timjan

Skala och skär rotselleri, palsternacka och potatis i tunna skivor, dela stora skivor. Ansa och skär salladslöken i bitar
Fyllda ugnsbakade fikon med mascarpone, valnötter och choklad

Fyllda ugnsbakade fikon med mascarpone, valnötter och choklad

Eller vad sägs om ugnsstekt vildand, rotsellerigratäng, karljohansås och stekt zucchini. Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fyllda ugnsbakade fikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
Gratäng med potatis och rotselleri

Gratäng med potatis och rotselleri

Potatis och rotsellerigratäng. Gratänger & pajer Potatis och rotsellerigratäng. Nuförtiden kommer vi gång på gång på oss själva med att laga nästan enbart gratänger, soppor och annan värmande mat
Lyckas med oxfilé

Lyckas med oxfilé

Helstekt oxfilé med rotsellerigratäng, rödvinssås och ugnsbakad tomat. Lyckas med oxfilé. Ta fram köttet i god tid innan och låt det rumstempereras
Självömkan och årets nyårsmeny

Självömkan och årets nyårsmeny

Lammfilé med rotsellerigratäng och karljohansvampssås. Första halvan av min julsemester var alldeles underbar med julfester, god mat, fina vänners sällskap och julfirande med familj och släkt

Rotsellerigratäng med ädelost

Rotselleri är en riktigt underskattad rotfrukt. Den är helt underbart god nu när det börjar bli höst. Nu senast gjorde jag en gratäng och åt kräftor till
En vegetarian på resande fot

En vegetarian på resande fot

På en av lunchrestaurangerna vi åt på serverades en rätt Ok fänkåls- & rotsellerigratäng, och till det potatis och sallad