1 rulltårta, ca 20 bitar. 75 g (1,25 dl) glutenfrimjölmix eller 0,75 dl potatismjöl. Man kan frysa rulltårtan i ca 3-4 månader. 1 rulltårta, ca 20 bitar
Här kommer ett recept på en tårta som lätt görs både laktos och glutenfri och passa många. Rulltårta. Rulla ihop rulltårtan på längden , lägg skarven nedåt och skär till kanterna för en snygg finish
Blanda potatismjöl, mjölmix och bakpulver och vänd ned i äggblandningen. Ta fram en kastrull och blanda matfett, mjölk eller kaffegrädde, socker, kakao och mjölmix
Rulltårta. Vispa grädden med vaniljsockret och bre på den kalla rulltårtan. Lägg skarven nedåt och låt rulltårtan vila i kylen en stund innan den skärs upp med en vass kniv
I dag skulle det få bli något gott till kaffet, och eftersom jag nyligen har fått diagnosen Dermatitis herpetiformis alltså på svenska glutenintolerans, så ska det självklart bli något glutenfritt