) Björnbär och vit choklad Lingon och mjölkchoklad Hallon och lakritspulver Blåbär och citron Kanel, kardemumma, pepparkakskrydda Citron, lime, apelsin (rivet skal av ekologisk citrus eller marmelad) Tiramisu/Mocka
En härlig rulltårta med pepparkakssmak som tillsammans med en krämig och lite syrlig lingonfyllning ger en oemotståndlig och alldeles underbar smakupplevelse
Det var pepparkaksrulltårta med lingongrädde som fyllning, och jag ser nu när jag går tillbaka till inlägget från förra året att jag lovade att lägga ut det receptet inom kort
Rulla ihop färsplattan som en rulltårta, lägg skarvarna nedåt och förslut kanterna. 1kokt potatis eller potatismos, picklade eller rårörda lingon, grönsakerBlanda vatten och havregryn, låt stå 5 minuter
Rulla ihop rulltårtan och tryck lite försiktigt så den blir jämn. Lingonfrosting. Ett tips för att enkelt få fina bitar rulltårta är att lägga den i frysen ett tag så den stelnar lite, då blir det inte lika kladdigt när man skär upp den